Woody presenterar

Tema: Fönster & Dörrar

Håller dina fönster och dörrar tätt inför vintern? Just nu har Woody fönster- och dörrveckor (3/9 - 7/10) med heta erbjudanden och kampanjpriser på fönster och ytterdörrar från alla de ledande leverantörerna. Så kom in till din lokala Woody Bygghandel – vi kan allt om fönster och dörrar och är rätt partner till just ditt fönster- eller dörrprojekt!

Just nu!
Upp till 30% på fönster och dörrar!

Din lokala Woody Bygghandel är proffs på fönster- och dörrbyten och vi har både erfarenheten, leverantörerna och produkterna du behöver. Vi kan dessutom lösa monteringen med vår smidiga tjänst; Monterat. 

MASSOR AV HETA KAMPANJERBJUDANDEN!

  • Med 30% rabatt på fönster och fönsterdörrar från Elitfönster, SP-fönster, Traryd, Lingbo och NorDan är det precis rätt tid att planera ditt fönsterprojekt.
  • Dags att byta dörr inför vintern? Passa på nu när urvalet är som störst och du får 25% rabatt på alla ytterdörrar från Diplomat, NorDan och Swedoor.
  • Dessutom höstkampanj från Velux med 10% rabatt på takfönster i Integra-serien 1/9 – 31/10.  

 VISA ERBJUDANDE!

Möt Palle

PALLE EN RIKTIG FENA PÅ FÖNSTER!

Paul ”Palle” Mattsson är Gislövs-pågen som bytte nät och fiskebåt mot hammare och snickarbälte och som har jobbat i över 15 år med att montera fönster och dörrar åt Woody-kedjan. – Folk vill att det ska vara enkelt och att jobbet görs av proffs. Därför väljer fler och fler att köpa sina nya fönster inklusive montering.

Öppna upp ditt hem...

Med smarta och välisolerade skjut- och vikdörrar från Schüco förlänger du sommaren och tar in naturen som finns utanför.

Senaste avsnittet - Hasse & Jerry

Här kommer nya avsnittet med Woody-favoriterna Hasse och Jerry, där Hasse känner sig lite ensam… Men Jerry vet precis hur han ska få sin favoritbyggare på gott humör igen.


HETA PRODUKTER JUST NU!